Om fotografen

Hvem er jeg?

SOFIE

PEDERSEN 

En lille historie fra mig


Hvorfor betyder minder og fotografi så meget for mig? Jo, nu skal du høre.


Jeg tænker at alle har prøvet at glædes og at miste? Har du nogensinde oplevet at stå der, uger, måneder, år senere - måske et helt årti og tænke "hvordan var det nu lige"?


Det har jeg. Mange gange endda. Men særligt én gang har ramt mig dybt.


I januar 2018 blev jeg beriget med muligheden for, at anskaffe den hund, som jeg længe har drømt om. Jeg fik kontakt til en avler og fulgte mor og far hele vejen gennem forløbet.


Den 29. maj 2018 kom min lille Milo til verden. Jeg besøgte ham første gang i juni og var solgt, prompte. Den 27. juli kom dagen, hvor jeg endelig fik ham hjem. På det tidspunkt havde jeg blot et deltidsjob, som jeg senere stoppede med og efterfølgende gik hjemme i et par måneder. Det vil sige, at jeg var sammen med Milo hver dag og hver nat, nærmest uafbrudt og han fulgte mig alle steder. Vi fik det smukkeste "once in a lifetime" bånd.


På trods af min passion for fotografering fik jeg bare aldrig rigtig taget billeder af ham, andet end med min iPhone. Vildt åndssvagt, når jeg nu tænker tilbage.


Det var planen at jeg efter månedsvis endelig skulle have fotograferet ham lige før jul. Men... Skæbnen ville ikke.


Den 08. december var en dag som alle andre. Vi havde haft en hyggelig dag, Milo havde været i bad, fået "fodmassage" og bare hygget max. Intet virkede til at være unormalt. Indtil han var gået på tur i lejligheden, og min kæreste 10 minutter senere bemærker, at han ikke er kommet tilbage til os. Min kæreste finder min baby liggende under vores seng... Væk..


Jeg havde tabt min baby Milo til en akut lungekollaps. Aldrig har jeg været så knust. Herefter er det gået endnu mere op for mig, at portrætfotografering er mit kald! Jeg ønsker at hjælpe dig ud af, at stå i samme situation. Vores tid er kun til låns, så husk at nyd den!

Om fotografen


Kærlighed, mindeværdighed, nærvær, naturlighed, tillid og kvalitet er nogle af mine nøgleord. Jeg brænder for at give dig unik dokumentation af dine dyrebareste minder med videre i form af et kunstværk som "never grows old".


Min rejse som iværksætter startede så småt i 2012, hvor jeg blev spottet til JBK Horse Shows. Samme år leverede jeg mit første forsidebillede til magasinet Hest&Rytter og har efterfølgende leveret flere billeder hertil, samt til HesteMagasinet og Everhorse, hvor jeg også har været i udlandet for at skyde billeder til disse medier.


Nu har jeg endelig taget springet og er gået fra mit fuldtidsjob, som kundeservicemedarbejder, til at åbne min virksomhed op for alvor d. 01. juli 2019.

Der følger rigtig mange følelser med processen, og jeg har skulle overvinde nogle ting ved at tage et skridt af gangen. Nu er jeg klar, og jeg glæder mig til at hjælpe netop dig!


Jeg er noget for dig, som flyder af kærlighed, glæde og gå-på-mod indeni og som ønsker at huske det, som er vigtigt for dig. Dig, som har din familie nær og dine dyr kært. Dig som ser dyrene som familiemedlemmer, og dig som må tage den, til tider, tunge beslutning om at sælge eller sige farvel.


Min mission er, at du skal kunne mindes en stund om mange mange år og genopdage præcis den følelse, som du havde "engang". Jeg har lært det på den hårde måde, og er nu klar til at skåne dig for denne. 

Hvad jeg også er?


- Boss i egen virksomhed 2016 - Nu


- Autodidakt fotograf 2012 - Nu


- Håbløs dyre-elsker og lykkelig ejer af både hest og to katte


- Iværksætter med store drømme for fremtiden


- Kærester med Christian, som jeg deler en nybygger-drøm med


- Lidt for glad for cola og ostepops


- Elsker de unikke, smukke og sjove samtaler og historier med jer

Portrætfotograf


Sofie Pedersen


Som fotograf er det min ydmyge opgave at forevige dine vigtigste minder og ikke mindst give dig den unikke gave, af et evigt kunstværk.

Hvad tilbyder jeg?

 

Mine 3 hovedbeskæftigelser er som følgende:


- Hestefotografering

- Kæledyrsfotografering

- Portrætfotografering, herunder også konfirmation og bryllup.


Jeg tilbyder også diverse erhvervsfotografering

Kontakt mig


E-mail: kontakt@dsp-photography.dk


Telefon: +45 23 27 43 97

@ Copyright 2019 DSP Photography v/ D. Sofie Pedersen | CVR. nr. 37860573

Læs mine handelsbetingelser her.


Der tages forbehold for tastefejl og uopdaterede ændringer, herunder priser.