Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Jeg har her samlet diverse betingelser for handel med DSP Photography. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. 

Det anbefaler at du som minimum læser nedenstående om ophavsretten.Om processen


1.      Booking


Når du har besluttet dig for at kontakte mig vedrørende en booking, kan du gøre dette på flere måder. Da skriftlige aftaler foretrækkes, vil jeg anbefale dig at benytte min kontaktformular, sende mig en E-mail eller en besked på sociale medier (Facebook / Instagram). Alternativt kan du kontakte mig telefonisk.

Ved din henvendelse er det vigtigt at du angiver, hvilken type fotografering du ønsker, samt hvis du har nogle specielle ønsker eller forventninger der skal afstemmes.

Når vi har aftalt tid og sted, fremsender du de oplsyninger, som jeg efterspørger, for at kunne behandle din booking.

Herefter modtager du på e-mail en faktura, hvor du skal betale et depositum for at bookingen endeligt bekræftes.


2.      Betaling


Depositummet udgør som regel 600,00 kr. inkl. moms. Du har 7 dage til at indbetale depositummet. Depositum tilbagebetales ikke, hvis du aflyser.

I forbindelse med depositummet modtager du samtidigt en skrivelse, på fakturaen, hvor du kan se hvad vi har aftalt på forhånd.

Den endelige betaling skal falde senest 14 dage efter du har udvalgt dine billeder.

Betaling kan ske som bankoverførsel, via MobilePay eller eventuelt kontant ved lige penge.


Alle priser er inkl. moms til private og ekskl. moms til ervhervsdrivende.


3.      Aflysning


Har du behov for at aflyse din tid, skal dette ske senest 1 uge før den aftalte tid. Såfremt du booker en ny tid inden for 7 dage, kan du undgå at betale et nyt depositum.

Aflyser du senere end 96 timer før fotograferingen uden at booke en ny tid med det samme, tilbageholdes det fulde depositum og du vil skulle lægge et nyt depositum for en for en ny booking.

Skulle jeg uheldigvis blive nødt til at aflyse vores aftale, vil det fulde depositum naturligvis blive tilbageført til dig, medmindre du ønsker at flytte tiden.


4.      Gavekort


Mangler du den perfekte gave, så er det altid muligt at bestille gavekort til fotografering hos DSP Photography. Gavekort kan bestilles med et minimumsbeløb på 250,00 kr.

Gavekort leveres digitalt.

Når du bestiller et gavekort har du 14 dage til betaling af dette. Når betalingen er registreret, vil du modtage gavekortet på mail inden for 1-2 hverdage.


Gavekort er gyldige fra udstedelsesdatoen og 1 år frem og kan benyttes til hel eller delvis betaling af fotografering, digitale filer eller print. Gavekort kan ikke bruges til betaling for andre gavekort eller som betaling af depositum, men kan derimod fratrækkes din slut-faktura.  Gavekortene kan ikke byttes til kontakter. Du skal huske dit gavekort til din fotosession, enten fysisk udprintet eller til fremvisning på din smartphone eller lignende.

Ønsker du at anvende et gavekort til din booking, bedes du meddele dette i din henvendelseog desuden være opmærksom på, hvorvidt gavekortet dækker en hel fotografering, eller om det er et tilskud hertil.


5.      Levering af dine færdige billeder


Leveringstiden for dine billeder afhænger af opgavens størrelse. Som regel kan du udvælge dine billeder senest 14 dage efter fotograferingen, ofte før. I travle perioder kan der være op til 3 ugers leveringstid.

Du modtager en e-mail med et link til dit onlinegalleri, når dine billeder er forbehandlede. I dette album udvælger du de billeder, som du ønsker.


Alle prøvebilleder vil være pålagt et vandmærke, og det er ikke tilladt at bruge eller videresende disse billeder. Overskrides dette, vil du blive faktureret for billederne.


Når du har udvalgt dine billeder og fakturaen er betalt vil du modtage et download-link inden for 1-2 hverdage. I nogle tilfælde kan dine billeder have behov for yderligere retouchering, eller du kan have givet udtryk for et ønske ved et eller flere billeder, som eksempelvis fjernelse af et halsbånd eller lignende. Leveringstiden vil her være individuel efter omfang. Du vil naturligvis få besked om forventet leveringstid i disse tilfælde.


Har du bestilt print vil disse blive sendt til print umiddelbart efter din indbetaling, og leveres til dig herefter. Der leveres ingen billeder, hverken digitalt eller på print, før betalingen er modtaget.


Jeg gemmer dine filer, minimum 6 måneder efter din fotosession, så har du på et senere tidspunkt behov for at købe flere billeder kan du gøre dette, indtil 6 måder efter din fotosession.


6.      Fortrydelsesret


Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder idet fotograferingen påbegyndes. Fortrydelsesretten for leverede digitale filer frafalder, så snart du har udvalgt og fået tilsendt download-link, eller udvalgt dine print. Derfor er det vigtigt at du meddeler det ved udvælgelsen, hvis billederne ikke lever op til din forventning. Opgaven anses for værende afsluttet, så snart du har modtaget dine digitale filer og/eller print.Om ophavsretten


1.      Kopiering og brug af billeder


Ifølge ophavsretsloven er det ikke tilladt at kopiere eller bruge billederne fra min hjemmeside, Facebook eller Instagram, og bruge disse til egen hjemmeside, sociale medier eller andet uden skriftlig tilladelse fra indehaver af DSP Photography, Portrætfotograf Sofie Pedersen.

Skulle dette ske alligevel, vil der uden varsel blive fremsendt en regning, som svarer til de gældende takster jf. Journalistforbundet, som pt. udgør 850,00 kr. + 100% godtgørelse. 


2.      Brug af købte billeder på sociale medier


Når du har købt dine billeder, så må du naturligvis gerne benytte disse på sociale medier, som eksempelvis Facebook og Instagram. Det er dog ikke tilladt at rbuge billederne til egen markedsføring, uden en skriftlig tilladelse fra mig. Der kan gælde særlige regler i forbindelse med sponsorater/samarbejde. I denne forbindelse modtager du en kontrakt med de gældende betingelser.

Når du offentligt anvender billederne, ser jeg meget gerne at du krediterer mig som fotograf.

Det er ikke tilladt at ændre i de tilsendte filer. Dette gælder også diverse filtre mv. Mine billeder er mit kunstværk til dig, og dermed min form for signatur, da jeg sætter et personligt præg og kunstnerisk udtryk poå billederne. Hvis du ønsker en andenf form for redigering kan vi altid tael om mulighederne. Husk at dette skal gøres fra start, eller allersenest ved udvælgelse af dine billeder. Bemærk at der herved kan pålægges et gebyr for udvidet efterbehandling.


3.      Mit brug af dine billeder


Som fotograf er det altid mig, som har ophavssretten over billederne. Derfor har jeg også ret til at benytte billederne i markedsføringsøjemed eller til diverse fremvisninger. Når du booker hos mig, har du dermed accepteret at dine billeder kan blive brugt, også på sociale medier.


Jeg har naturligvis fuld forståelse for, hvis du ikke ønsker dine billeder offentliggjort. I så fald skal du meddele dette senest under sin fotosession.

Portrætfotograf


Sofie Pedersen


Som fotograf er det min ydmyge opgave at forevige dine vigtigste minder og ikke mindst give dig den unikke gave, af et evigt kunstværk.

Hvad tilbyder jeg?

 

Mine 3 hovedbeskæftigelser er som følgende:


- Hestefotografering

- Kæledyrsfotografering

- Portrætfotografering, herunder også konfirmation og bryllup.


Jeg tilbyder også diverse erhvervsfotografering

Kontakt mig


E-mail: kontakt@dsp-photography.dk


Telefon: +45 23 27 43 97

@ Copyright 2019 DSP Photography v/ D. Sofie Pedersen | CVR. nr. 37860573

Læs mine handelsbetingelser her.


Der tages forbehold for tastefejl og uopdaterede ændringer, herunder priser.