Privatfotografering

Portfolio

Portrætfotografering


Portrætfotografering er for dig, som ønsker billeder af dig selv, familen eller andre personer. Det er også denne type du skal booke, hvis du ønsker dokumentering af konfirmation eller bryllup. Er du erhvervsadrivende, som booker portrætfotografering bedes du meddele dette i din booking.

Underkategorier


Profil


Familie


Gravid


CV Materiale


Studieportrætter


Konfirmation

Gode råd


Undgå tøj med mange striber, da dette ikke er nydeligt på billeder. Overvej hvordan hår og eventuelt makeup skal sidde. Gå gerne så naturligt som muligt tilværks.

Hestefotografering


Hestefotografering er for dig, som ønsker at inkludere én eller flere heste. Det er også denne type du skal booke, hvis du ønsker salgsmateriale af din hest. Er du erhvervsdrivende sælger, bedes du meddele dette i din booking.

Underkategorier


Portrætter


Unicorn


Salgsmateriale


Sort baggrund


Mobilt studie

Gode råd


Sørg for at hesten er helt ren og pæn. Vurder hvilket look du ønsker. Skal hesten være flettet op? Dit og hestens udstyr bør matche i farver og være pænt rent.

Kæledyrsfotografering


Kæledyrsfotografering er for dig, som ønsker at inkludere din hund, kat eller andet kæledyr. Det er denne type fotografering du skal booke, uanset om vi skal lave portrætter kun af dit kæledyr, eller med dig og eventuelt resten af jeres familie.

Booker du som erhvervsdrivende eller forening med CVR nr. bedes du meddele dette i din booking.

Underkategoirier


Portrætter


Salgsmateriale


Lokalt & mobilt studie

Gode råd


Sørg for at dit kæledyr er rent, og evt. nybørstet, for det bedste resultat. Valg af halsbånd, samt din egen påklædning. Vælg som udgangspunkt afdæmpede farver.

HVORDAN ER PROCESSEN?

 

 

Når du booker en tid hos mig, så medfølger der naturligvis en process helt fra din første henvendelse, til dit færdige produkt.

Herunder har jeg samlet de vigtigste steps, således at du kan se, hvordan forløbet udfolder sig.

 

Du booker en tid

Det hele starter som regel med at du har en ide, et ønske eller et behov for at få dokumenteret eksempelvis en vigtig dag, et vigtigt venskab eller din familie. Det kan også være at du står over for et salg?


Du kontakter mig via e-mail, sociale medier eller telefon, og vi aftaler en tid, hvorefter du sender de fornødne oplysninger.


Du modtager herefter en faktura på depositummet. Som udgangspunkt lyder et depositum på 850,00 kr. inkl. moms.


Når depositummet er betalt, inden for max 7 dage, er din booking bekræftet.


På dagen for din fotosession

Vi mødes hos dig, eller på den aftalte lokation, hvor vi først får drøftet og afstemt mulighederne for at opfylde dine ønsker.


Herefter begynder vi på selve fotograferingen, hvor du typisk har 1 times fotografering til rådighed. Hvis du ønsker, er det altid muligt at se billederne på kameraet, inden vi afslutter din fotosession. Har du behov for mere tid, er det altid muligt at tilkøbe tid pr. halve time ekstra.


Dine billeder behandles

Når din fotosession er afsluttet, og dine billeder er sorteret, modtager du en e-mail med et link til dit galleri, hvor du kan udvælge, hvilke billeder du ønsker. 


Når du har udvalgt dine billeder vil disse blive eventuelt blive efterbehandlet, hvis du har nogle særlige ønsker. Det kan eksempelvis være at fjerne tøjler eller lign. Husk at meddele dette sammen med dit valg.


Hvis du er i tvivl om det mindste, kan du altid kontakte mig.

Betaling og aflevering

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du din slut-faktura på e-mail. Depositummet vil naturligvis være fratrukket.


Du har 14 dage til at betale fakturaen. Når din betaling er registreret modtager du en e-mail med et link til downloading af dine billeder inden for 24 timer.


Har du bestilt print, vil disse blive sendt til dig pr. post, eller du kan afhente dem på min privatadresse i 5884 Gudme.

Portrætfotograf


Sofie Pedersen


Som fotograf er det min ydmyge opgave at forevige dine vigtigste minder og ikke mindst give dig den unikke gave, af et evigt kunstværk.

Hvad tilbyder jeg?

 

Mine 3 hovedbeskæftigelser er som følgende:


- Hestefotografering

- Kæledyrsfotografering

- Portrætfotografering, herunder også konfirmation og bryllup.


Jeg tilbyder også diverse erhvervsfotografering

Kontakt mig


E-mail: kontakt@dsp-photography.dk


Telefon: +45 23 27 43 97

@ Copyright 2019 DSP Photography v/ D. Sofie Pedersen | CVR. nr. 37860573

Læs mine handelsbetingelser her.


Der tages forbehold for tastefejl og uopdaterede ændringer, herunder priser.